Gismo

10 oktober 2005

Gismo

Een paar jaar geleden in december waren we op zoek naar een hele lieve, 2 jaar oude rode kater, die nog gecastreerd moest worden. In plaats daarvan vonden we een langharig rood kitten samen met zijn zwart kortharige zusje. Beiden waren erg hongerig en na een weekje werden ze ernstig ziek. Ze hadden heel veel oormijt, wormen en vlooien. Maar dat valt te verhelpen. 

Duitse kennissen die daar wonen, wilden wel voor die twee zorgen en doopten hen Gismo en Mausie. Het jaar daarop waren de Duitsers vertrokken en Gismo en Mausie waren op twee verschillende voederplaatsen terecht gekomen. 

Iedere keer als we daar kwamen, hoefden we maar te roepen en ze kwamen er onmiddellijk aan.
In juni 2008 wilde een Duits gezin Gismo graag opnemen. Hij hoefde alleen nog maar chip/paspoort en rabiesinjectie en natuurlijk de snaptest op FIV en Fel-V. Tot onze grote teleurstelling teste hij positief op kattenaids. Nu ging de verhuizing naar Duitsland niet door.
Gelukkig woont hij nu heel beschermd tussen veel andere katten bij Dierenthuis, eerst in Aarle Rixtel en tegenwoordig in Almere. Hij krijgt daar alle liefde en verzorging die hij nodig heeft.